Nytt i Höst 2018 Basement Fredagar kl 18.30 Nytt i höst 2018

Data och internet är populärt

Alla vill inte vara med på bild

Samuel tar det lugnt och slappar i soffan lite grann.

Möjlighet att spela biljard finns

Alla vill inte bli plåtade

Ett härligt gäng ungdomar som trivs

Hela gänget samlat som kom den här tisdagen. Det brukar kunna vara lika många till.

Här är Babbe och Linn i full action med gurorna

Hampus bakom Café-disken

Ungdomsarbetet  "Bacement" i Klarälvskyrkan Ekshärad är nu till för Dig som går i årskurs 4 och uppåt

Pingis-Biljard och gemensamma aktiviteter

Välkommen till gemenskap och glädje

Detta har tidigare varit i Klarälvskyrkan Ekshärad

Vårt ungdomskafé ROCKET leddes senast av ungdomsledare Hampus Danielsson som nu har slutat och den verksamheten är vilande tills vidare.

All undomsverksamhet skall vara en drogfri mötesplats i Klarälvskyrkan för unga i Ekshärad, där ungdomar sedan tidigare själva medverkat till att skapa en trivsam och ändamålsenlig miljö i KLarälvskyrkans ungdomsvåning.

Ett litet bildkollage från tidigare Café kvällar i Klarälvskyrkan som varit och visar några av ungdomar och dess ledare

Hampus, tidigare ledare säger:

Här på Rocket hade vi som gick i 8:an eller äldre kul tillsammans. Förutom Cafét där man kunde köpa kaffe, te, O’boy, läsk, godis, toast eller pizza så har vi ett biljardbord som används flitigt, ett xbox, datorer med internet och en projektor där det brukar visas någon film. Vi hade även ”temakvällar” där vi hittade på något speciellt, på bilderna nedan hade vi ett TV-spel som kallas Guitar Hero där man kunde spela gitarr bättre än sin motståndare.